dimecres, 24 d’octubre del 2012

QUÈ FAIG...

Sóc ninotaire aficionat (o com normalment diu la gent, dibuixant), a estones, sempre que puc, doncs per bé o per mal, per tal de sobreviure m'he hagut de dedicar a altres feines gairebé gens satisfactòries, que no t'omplen ni et satisfan. 

Des de petit he anat dibuixant a qualsevol raconet que he trobat, com per exemple un llibre d'estudi, tot i ser poc correcte.

Bàsicament sempre he treballat a llapis i/o a tinta Xinesa amb ploma, si bé també he treballat l'aerògraf, l'aquarel.la, o l'estampació artesanal de teixits.


I amb les noves tecnologies i les noves eines informàtiques també he dissenyat pàgines web amb Dreamweaver, he fet animació amb Flash, i alguna cosa de disseny com samarretes personalitzades i il.lustracions diverses amb Illustrator.

He realitzat diverses col.laboracions remunerades com postals de Nadal, cartells diversos, auques, fulletons i tríptics, il.lustracions en diferent format i tècnica (tinta xinesa, trames, aquarel.la, ordinador, retoc fotogràfic, etc), i animacions web, i he participat en concursos de creació de logotips diversos.


Finalment també he realitzat diversos àlbums fotogràfics (tipus el 'Fotolibro' d'una coneguda casa de revelat fotogràfic), i algun d'ells ha estat personalitzat amb comentaris divertits per part dels integrants de les diferents instantànies, mitjançant globus tipus còmic.

Per tant crec que hi ha alguna cosa que en alguna ocasió podria ser del teu interès, tant a nivell personal com per fer un regal o una felicitació, i si és així només has de posar-te en contacte amb mi i en parlem.

Aniré realitzant entrades publicant diversos treballs i podreu veure i apreciar, o no, algunes de les meves petites coses fetes.

Salut, 

Xorx

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada