divendres, 26 d’octubre del 2012

POSTALS

Durant vint-i-cinc anys he realitzat una postal de Nadal per a una empresa d'aire condicionat, sempre en to una mica humorístic.

Normalment (menys al principi) es feia esment a algun esdeviniment o conmemoració, ja fossin els Jocs Olímpics, el film Jurassic Park, les noves tecnologies como Internet i els telèfons mòbils, l'entrada a l'Euro, el nou Segle XXI, els centenaris d'en Gaudi i d'en Dalí, o els 500 anys d'El Quijote, entre d'altres.

I dins de cada postal hi apareixen petits detalls ja sigui la figura d'en Tarzan, d'en Wally ('Dónde está...'), la mort d'alguna persona famosa (George Harrison), accidents com la caiguda de cavall de Christopher Reeve (Superman), l'atemptat a Aznar, els primers astronautes espanyols, i la mort d'en Floquet de Neu, entre d'altres.

I finalment per conmemorar el vint-i-cinc aniversari de l'empresa, les noces de plata, vàrem realizar un llibre amb totes les postals i comentaris al respecte, així com una mostra de les possibles postals que finalment es varen quedar al tinter, actuals dins de cada any, però certament una mica fortes.

Us deixo una mostra, a veure si podeu veure tots els petits detalls.

Salut.

Xorx




                                                                           




Aqui teniu una mostra del que va ser el llibre dels 25 anys:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada